var_vag_1

Nordens ledande tillverkare av kundanpassade lastbehållare och flak.
Gör ditt jobb effektivare, enklare och roligare.


VÄLKOMMEN TILL
KVALITET HELA VÄGEN.

I över 25 år har CMT utvecklat lastbilsflak som gör transporter mer effektiva. Vi hjälper åkerier att få ut så mycket som möjligt av varje körning. Vi är specialister på höghållfast stål och innovativa konstruktioner. Och våra kunder märker skillnaden.

Att vi har tusentals kunder runtom i Norden, hindrar inte att den minsta kunden är precis lika viktig som den största. Vi riktar oss till företag i alla storlekar, och erbjuder både lastväxlarflak och fasta byggnationer. Allt med fokus på bättre transportekonomi.

För att produkterna ska hålla vad de lovar, måste varje del i processen göra detsamma. Vi har kompetensen som krävs för hög kvalitet i både konstruktion och material. Allt i en välsvetsad organisation. Vi har hela produktionskedjan under eget tak. Det har vi haft sedan starten 1990.


VI GÖR CONTAINRAR SOM INTE FINNS.
FÖR ATT DU SKA NÅ RESULTAT DU ALDRIG SETT.

Det är skillnad på produktutveckling för egen vinning och utveckling som ökar kundernas vinst. Vi jobbar oförtrutet med att ta fram nya lösningar som du vinner på att använda. Våra konstruktioner är lättare och starkare. Det ger dig ökad lastförmåga och lägre bränsleförbrukning. Vi är glada över att ha vunnit Swedish Steel Prize.

Men den största sporren hittar vi mellan måndag och fredag, när kunderna ringer och berättar att det vi gör fungerar. Det är vad vårt jobb handlar om.
Och det är kanske anledningen till att vi är en av branschens mest tongivande producenter, utan att göra särskilt mycket väsen av oss.


ALLT BÖRJAR MED
EN MARCUS.

Ska man göra skillnad för kunden måste man börja på rätt ruta. Eftersom varje transportör har sina egna förutsättningar, kan man aldrig utgå från att samma lösning ger likadant resultat. Vårt arbete börjar alltid i kundens vardag. Tillsammans tar vi fram precis den lösning du behöver.

Det mesta som lämnar vår fabrik är mer eller mindre kundanpassat, i vissa fall skräddarsytt från grunden. Det lönar sig att börja i rätt ände. Fråga Marcus, eller någon annan av våra kunder.

”Dialogen med CMT fungerar riktigt bra. Tillsammans har vi bl.a. diskuterat vilken tjocklek på plåten som passar vår verksamhet bäst. Och vilka tillbehör vi behöver. På vårt nya ekipage, där CMT stått för tippbyggnation på bil och släp, kan vi lasta 5 ton mer. Det är e n ökning på 15 procent!”

Marcus Eriksson, VD, Sydflis AB.


RÄTT FLAK BETALAR SIG. OCH DIG.

Marginalerna kan som bekant vara snäva i transportbranschen, inte bara när det kommer till att passa tider. När det gäller transportekonomi lönar det sig att se flaket som en investering snarare än en förbrukningsvara. Att tänka lite längre gör stor skillnad på kontot, både på kort och lång sikt.

Att våra konstruktioner gör att du kan lasta mer och tanka mindre, betyder ökade intäkter och sänkta kostnader på samma gång. I slutändan räknar vi med att vinsten kan öka med över 10 procent. Samtidigt som effektivare transporter är en bonus för miljön.

Enligt våra kunder har den ökade lastförmågan även en tendens att attrahera nya uppdragsgivare. Beställarna ser nämligen också vinsten i att maximera varje transport.

INGA BEKYMMER.

Även om hög kvalitet bäddar för bättre hållbarhet och mindre behov av service, kan det vara skönt att veta att man snabbt får hjälp när det behövs. Därför har vi kontor på flera platser i landet, och en lång rad verkstäder i såväl egen regi som hos samarbetspartners.

För att minimera ställtider har vi alla de vanligaste reservdelarna i lager. Och vill du vinna tid kan du även hyra ett flak av oss.

Eftersom flaket är en investering som ska löna sig under lång tid, har vi tagit fram en egen försäkring för lastväxlarflak. Det goda andrahandsvärdet i våra produkter är också en anledning att försäkra dem. Du får helt enkelt ut mer av ett CMT-flak.SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara